MULTICAM OPNAMES - STREAMING - CONFERENTIES - EVENEMENTEN
MULTICAMERA
OPNAMES

Multicamera opnames

Of je nu evenementen organiseert, in het bedrijfsleven actief bent, of shows produceert, het is vaak essentieel om gebeurtenissen vanuit verschillende hoeken te filmen om een dynamisch geheel te creëren. Ons team biedt multi-camera ISO-opnames aan. We bewerken deze beelden tot een prachtige opname of leveren ze rechtstreeks aan jouw socialmediateam of editor.

Ons servicegebied omvat heel België (inclusief Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven en andere grote steden). Voor grotere projecten bedienen we ook buurlanden.

"We hadden een vlekkeloze ervaring met Broadkastr bij het opnemen van een live evenement op ons kantoor. Naast een vlotte technische integratie, deelden ze tijdens de voorbereiding proactief hun ervaringen om ons team te helpen het evenement in het algemeen te verbeteren. Zeer aan te bevelen!"

Roald Parmentier, CEO aviate labs
Bespreek jouw project
Een videoregisseur die een live videofeed regisseert bij een bedrijfsevenement.Een interview met twee camera's waarbij een interviewer vragen stelt aan een geïnterviewde. De camera's en studiolichten zijn zichtbaar.

Kleinschalige en grootschalige projecten

Afhankelijk van de projectvereisten, gaan we op zoek naar de beste technische oplossing. Zo maaken we opnames van interviews met één persoon in een vergaderruimte, tot een openingshow met muziekoptredens en prominente sprekers.

Multicamera PTZ producties

Broadkastr is gespecialiseerd in PTZ-producties, waarbij we gebruik maken van automatisering en onze netwerken-infrastructuur om onze producties efficiënter en kosteneffectiever te maken. Voor grote locaties of premium producties kunnen ook TV camera's met boxlenzen en crew worden geleverd.

Een screenshot van de beelden van een webinar. De gastheer en een spreker bespreken een onderwerp, zittend in design sofa's.Een achter-de-schermen foto van de regiekamer van een webinar. Op de schermen zijn meerdere camera's zichtbaar. Het decor is zichtbaar op de achtergrond.
Een presentatrice (Francesca Vanthielen) kondigt de volgende spreker aan op and& connect, een bedrijfsevenement.Een regisseur die een live videofeed regisseert voor een zakelijk, high-end evenement. Op het scherm zijn alle camera's zichtbaar.

Snelle oplevering voor mediabedrijven

Op zoek naar een snelle oplevering? Wij realiseren dit door op locatie een live montage uit te voeren, in combinatie met een ISO-opname van alle camera's. Dit stelt ons in staat om de live montage snel te bewerken, waardoor je de volgende dag over een afgewerkte versie beschikt.

Een TEDx KU Leuven-spreker geeft een keynote. Fysieke letters die het TEDx KU Leuven-logo vormen zijn gedeeltelijk zichtbaar op het podium.

KLANTEN // 

TEDx

TEDx vereist kwalitatieve opnames van hun keynotes om te publiceren op hun social media kanalen.

Broadkastr leverde

  • Een multicorder-opname volgens de specificaties van TEDx
  • ISO-beelden en live montage aan de klant voor hun interne editor
  • Beheer van media en intro-muziek tijdens het event
Een TEDx KU Leuven-spreker geeft een keynote. Een deel van de dia's en van het TEDx-logo is zichtbaar op de achtergrond.Een regisseur die een live videofeed regisseert, opname van het TEDx KU Leuven-evenement. Meerdere camerahoeken zijn zichtbaar op zijn scherm.
Een busje met Broadkastr-branding geparkeerd voor het Provinciehuis in Leuven. De deur van de bestuurder staat open.

KLANTEN // 

OPLEIDING COELIAKIE

Tijdens de jaarlijkse trainingsdag van de Vlaamse Coeliakie Vereniging hebben we alle leermodules opgenomen om deze nadien online te verspreiden.

Broadkastr provided

  • Opname van 9 verschillende modules
  • Inzichten in kijkersgedrag: welke modules zijn populairder?
  • Hosting op een aangepast webplatform voor één jaar
Een fragment van een opname van een trainingssessie. De dia's en de spreker zijn beide zichtbaar in een picture-in-picture lay-out.Een laptop die een livestream van een trainingssessie toont. De dia's en de spreker zijn beide zichtbaar in een picture-in-picture lay-out.
Overzicht van het podium op Driven by Health, versierd met gekleurde lichten en planten, met meerdere mensen op het podium.

KLANTEN // 

DRIVEN BY HEALTH

Een initiatief van KU Leuven, UGent, Leuven MindGate en HealthHouse. Tijdens dit evenement gingen experts in discussie over het vertalen van onderzoek naar praktische implementatie.

Broadkastr provided

  • Opname met 4 camera's en live audio
  • Gekleurde verlichting voor het podium
  • Aftermovie
Overzicht van het podium op Driven by Health, versierd met gekleurde lichten en planten, met meerdere mensen op het podium.De aanwezigen bij Driven by Health, zittend op stoelen, applaudisseren voor een spreker.
Swipe for more client cases

Download our Brochure

Get an overview of our past projects and their pricing.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Laten we jouw project bespreken!
Een profielfoto van Arthur, managing partner van Broadkastr, tegen een zwarte achtergrond.
👋 Hallo, ik ben Arthur, managing partner bij Broadkastr. Nog aan het rondkijken of al op zoek naar een vrijblijvende offerte? Je kan hieronder contact met me opnemen, ik voorzie je graag van meer informatie!
Thanks for your message! We'll be in touch shortly. 
Urgent request? Don't hesitate to call us!
Oops! Something went wrong while submitting the form. You can find our contact details at the bottom of this page. Thanks for your patience!
Partner van bedrijven en organisaties over heel België
Het logo van VRTHet logo van imec.xpandHet logo van EIT FoodHet logo van Sylvester.Het logo van Radio 2Het logo van TEDx KU LeuvenHet logo van flanders.bioHet logo van Leuven Slush'DHet logo van MEDVIAHet logo van KU Leuven