MULTICAM OPNAMES - STREAMING - CONFERENTIES - EVENEMENTEN
LIVE SPORT

Captatie van live sportevenementen

Ons team komt ter plaatse met alle benodigde apparatuur om de spanning van uw sport vast te leggen. Dit omvat meerdere camera's voor buiten- of binnengebruik, een netwerksysteem voor de distributie van signalen op locatie, en audioapparatuur om spelgeluiden en commentatoren te integreren in de opname/livestream.

Van voetbal tot basketbal, atletiek tot tennis, we bieden een flexibele en schaalbare oplossing aan om live sport te capteren. En daar stopt het niet: gebruik ons beeldmateriaal voor hoogtepunten, samenvattingen of spelanalyses direct na de wedstrijd!

Ons servicegebied omvat heel België (inclusief Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven en andere grote steden). Voor grotere projecten bedienen we ook buurlanden.

A mobile camera operator filming an interview at a sports event. The operator is wearing a yellow jacket with the Broadkastr logo.

360° Coverage

Full coverage of sporting events. Multiple cameras, interviews, capturing the event & atmosphere.
A mobile camera operator filming an interview at a sports event. The operator is wearing a yellow jacket with the Broadkastr logo.

Highlights and replays

Highlights that can be instantly shared to your socials or replayed live.
A large LED wall outside, showing the live feed of De Hel Van Kasterlee. People walking by are looking at the screen.

Attract sponsors

Use your livestream as an extra channel to attract sponsors, getting them in front of your fans.
"We werken nu drie jaar samen met Broadkastr. Elk jaar was een topervaring voor ons team dankzij hun duidelijke communicatie, het mee nadenken en delen van hun ervaringen, en hun professionele houding tijdens de voorbereidingen en op locatie. Elk jaar opnieuw zien we verbeteringen aan de verslaggeving, zo konden we vorig jaar 46.000 unieke kijkers bereiken!"

Marion Cardous, Sportverantwoordelijke bij LOKO
Bespreek jouw project

Flexibiliteit in camera- en schermopstelling

Onze netwerkinfrastructuur maakt het mogelijk om op een kostenefficiënte wijze extra camera’s en schermen toe te voegen. We kunnen jouw productie opschalen van 2 naar meer dan 10 live camera's en gebruik maken van dezelfde aansluitingen voor de schermen op locatie.

Een LED-scherm staat buiten en toont een live videofeed van een lokaal duathlonevenement. Enkele omstanders kijken naar het scherm.Achter de schermen in de regiekamer van de livestream van een sportevenement. Je kunt meerdere operators zien die het team in het veld aansturen en alle camera's monitoren.
Een zwemcommentator maakt aantekeningen. Voor hem staat een scherm met de videofeed die op het internet wordt uitgezonden.Een mobiele cameraman volgt een interviewer op een sportevenement. De interviewer spreekt in de camera.

Live commentaar en interviews

Live commentaar verhoogt meteen de kijkervaring en betrokkenheid. Gebruik een reeds aanwezige offline commentator ook voor de online verslaggeving, of zet een apart commentatorteam in. Met live interviews kan je verhaal toevoegen aan de opname of livestream en sponsors in de kijker zetten.

Redundante internetverbinding met bonding router

Internet en stroom zijn kritieke punten in elke productie. Voor stroom kunnen we een batterijsysteem voorzien. Voor internet kunnen onze bonding routers tegelijkertijd meerdere internetverbindingen gebruiken (lokaal netwerk, 4G/5G, Starlink).

Een Starlink-schotel staat bovenop een 30 meter hoge lichtmast. De foto is van bovenaf genomen, beneden is een voetbalveld zichtbaar.Twee projectcoördinatoren dragen een geel fluorescerend vest met het Broadkastr-logo. Ze zijn in gesprek met de klanten.
De startlijst van een zwemwedstrijd getoond op een livestream. Het zwembad is zichtbaar op de achtergrond.Een screenshot van de livestream van de 24-uursloop. We zien een deelnemer wegrennen van de camera. Aan de linkerkant van het scherm zijn live resultaten zichtbaar.

Aangepaste graphics om sponsors en resultaten uit te lichten

We kunnen integreren met bestaande datafeeds om live graphics van scores en statistieken te tonen. Laat tijdens een interview de namen van atleten en teams zien. Geef je club en sponsors zichtbaarheid door logo's in de livestream te integreren.

Een PTZ-camerabediener die robotcamera's bestuurt bij een zwemwedstrijd. Hij gebruikt een joystick om een zwemmer te volgen.

KLANTEN // 

AQUATICS SUPERPRESTIGE

Broadkastr verzorgt de verslaggeving van meerdere zwemwedstrijden voor Leuven Aquatics.

Broadkastr leverde

  • Integratie met tijdsregistratie
  • Live commentaar en interviews
  • Opnames van individuele races voor speleranalyses
De startlijst van een zwemwedstrijd getoond op een livestream. Het zwembad is zichtbaar op de achtergrond.Een mobiele cameraman volgt een zwemmer in het zwembad. De zwemmer is bijna aan de finish.
Een camera op een dak filmt een overzichtsshot van een blauw padelveld.

KLANTEN // 

WORLD RECORD PADEL

Vier padelspelers hebben het wereldrecord voor de langste padelmarathon gebroken. Wij hebben bewijsmateriaal geleverd aan Guinness World Records, zodat zij het evenement konden verifiëren.

Broadkastr provided

  • Zichtbaarheid voor sponsors van de klant
  • Redundante opname met back-ups
  • Mobiele camera voor live interviews, sfeerbeelden en close-ups van de spelers
Een mobiele cameraman filmt de overwinningsviering. De atleten spuiten champagne.Een close-up van een camerascherm. De camera filmt een overzichtsshot van een blauw padelveld. Het is nacht, het padelveld is goed verlicht.
Lopers passeren de camera en cameraman bij de 24 urenloop in Leuven. Op de achtergrond zien we het publiek juichen.

KLANTEN // 

24 URENLOOP

24 hours. 18 teams. More than 8000 laps of 530 meters. That's the gist of the '24 urenloop', Flanders biggest student event. We have been their partner for the last three editions.

Broadkastr provided

  • Coverage with 9 cameras
  • Broadcast to regional television and YouTube
  • 46.000 unique online viewers in 2023
Achter de schermen in de regiekamer van de livestream van een sportevenement. Je kunt meerdere operators zien die het team in het veld aansturen en alle camera's monitoren.Een screenshot van de livestream van de 24-uursloop. We zien een deelnemer wegrennen van de camera. Aan de linkerkant van het scherm zijn live resultaten zichtbaar.
Swipe for more client cases

Download our Brochure

Get an overview of our past projects and their pricing.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Laten we jouw project bespreken!
Een profielfoto van Arthur, managing partner van Broadkastr, tegen een zwarte achtergrond.
👋 Hallo, ik ben Arthur, managing partner bij Broadkastr. Nog aan het rondkijken of al op zoek naar een vrijblijvende offerte? Je kan hieronder contact met me opnemen, ik voorzie je graag van meer informatie!
Thanks for your message! We'll be in touch shortly. 
Urgent request? Don't hesitate to call us!
Oops! Something went wrong while submitting the form. You can find our contact details at the bottom of this page. Thanks for your patience!
Partner van bedrijven en organisaties over heel België
Het logo van VRTHet logo van imec.xpandHet logo van EIT FoodHet logo van Sylvester.Het logo van Radio 2Het logo van TEDx KU LeuvenHet logo van flanders.bioHet logo van Leuven Slush'DHet logo van MEDVIAHet logo van KU Leuven