MULTICAM OPNAMES - STREAMING - CONFERENTIES - EVENEMENTEN
BIG ENOUGH TO DELIVER
SMALL ENOUGH TO CARE

Trotse partner van

Het logo van VRT.Het logo van Radio 2Het logo van EIT FoodHet logo van MEDVIAHet logo van KU LeuvenHet logo van TEDx KU LeuvenHet logo van Leuven Slush'DHet logo van Flanders Investment & TradeHet logo van imec.xpandHet logo van Sylvester.
AUDIOVISUELE & TECHNISCHE
ONDERSTEUNING
Ontdek ons volledige aanbodBespreek je project
Een vrouwelijke spreker (Ellen Kugelberg, Chief Strategy Officer bij Einride) die een keynote geeft op een zakelijk evenement (Leuven Slush'D).

Bedrijfs-
evenementen

Een kijkje achter de schermen in de regiekamer van een webinar. Op de schermen zijn meerdere camera's zichtbaar. De set is op de achtergrond te zien.

Webinars

Een vrouwelijke presentatrice (Francesca Vanthielen) kondigt de volgende spreker aan op and& connect, een zakelijk evenement.

Opnames

Een auditorium gevuld met mensen, luisterend naar een online spreker. De projector toont zowel de dia's als de webcam van de spreker.

Conferenties

Broadkastr is jouw allround partner voor (live) producties. Met een breed aanbod van zakelijke webinars tot grote evenementen, staat ons team altijd voor je klaar

Hoogtepunten

d
WAT WE DOEN
LIVESTREAMING • LIVE CAPTATIE • MULTICAMERA
WAT WE DOEN
OPNAMES • BEDRIJFSEVENEMENTEN • HYBRIDE
WAT WE DOEN
SPORT • MEDIADISTRIBUTIE OP LOCATIE

Onze leuze: big enough to deliver, small enough to care

Te vaak is een technische ploeg een zwarte doos met weinig voeling voor je activiteit. Dit terwijl techniek net een grote impact heeft op de ervaring van je doelpubliek.

Wij doen het anders. Om het met de woorden van één van onze klanten te zeggen: “Werken met Broadkastr voelt aan als werken met collega’s. Zij ontfermen zich met dezelfde zorg over ons evenement”.

Dat is exact wat we bedoelen met big enough to deliver, small enough to care: technische expertise, gecombineerd met een aanpak waarbij de klant centraal staat.

Laten we jouw project bespreken!
Een profielfoto van Arthur, managing partner van Broadkastr, tegen een zwarte achtergrond.
👋 Hallo, ik ben Arthur, managing partner bij Broadkastr. Nog aan het rondkijken of al op zoek naar een vrijblijvende offerte? Je kan hieronder contact met me opnemen, ik voorzie je graag van meer informatie!
Thanks for your message! We'll be in touch shortly. 
Urgent request? Don't hesitate to call us!
Oops! Something went wrong while submitting the form. You can find our contact details at the bottom of this page. Thanks for your patience!
Partner van bedrijven en organisaties over heel België
Het logo van VRTHet logo van imec.xpandHet logo van EIT FoodHet logo van Sylvester.Het logo van Radio 2Het logo van TEDx KU LeuvenHet logo van flanders.bioHet logo van Leuven Slush'DHet logo van MEDVIAHet logo van KU Leuven