MULTICAM OPNAMES - STREAMING - CONFERENTIES - EVENEMENTEN
CONFERENTIES EN CONGRESSEN

Complete tech ondersteuning voor conferenties

Broadkastr is een technologieleverancier voor conferenties. Met ons mediadistributieplatform zorgen we ervoor dat de juiste presentatie beschikbaar is in de juiste plenaire zaal of break-out room op het juiste moment. Als mediabedrijf kunnen we gemakkelijk opnames van elke individuele sessie faciliteren om te livestreamen of achteraf te verdelen.

Onze schaalbare netwerkinfrastructuur stelt ons in staat om live of vooraf opgenomen videofeeds, programma's en informatievisuals naar schermen over het hele evenement te verspreiden. We werken samen met een lokale audiopartner of brengen ons eigen audiotteam mee.

Ons servicegebied omvat heel België (inclusief Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven en andere grote steden). Voor grotere projecten bedienen we ook buurlanden.

"We gaven Arthur ons programma, en dat was genoeg voor hem om te weten wat hij moest aanleveren. Dit was een enorme tijdsbesparing. Tijdens het evenement ging het team van Broadkastr proactief op zoek naar oplossingen en hadden ze al een plan B klaar voordat we het nodig hadden. Het was een zeer positieve ervaring, alsof we met collega's samenwerkten!"

Rita Prota, Event Manager bij MEDVIA
Bespreek jouw project

Slidebeheer op schaal

Wij zorgen ervoor dat de juiste dia's op het juiste moment in de juiste ruimte klaarstaan. We bieden de mogelijkheid om alle dia's centraal te beheren, en zo meerdere plenaire sessies en breakout-ruimtes te managen. Last-minute wijzigingen in het programma? Alles wordt direct gesynchroniseerd met onze presentatielaptops.

Een spreker in een breakout-room presenteert zijn startup. Het publiek luistert aandachtig.Achter de schermen met een operator die de media-uitzending en dia's van een plenaire sessie beheert. Op de schermen van de operator zijn alle beschikbare video-ingangen te zien, en een timer voor de spreker. Op de achtergrond is het podium zichtbaar.
Een congresbezoeker luistert naar een online spreker. De webcam van de online spreker is zichtbaar op een tv-scherm op het podium.Een online spreker geeft een presentatie op een conferentie. Haar dia's zijn zichtbaar op de projector. Haar dia's en haar webcam zijn zichtbaar in een zij-aan-zij lay-out, met een thematische achtergrond achter de twee videobronnen. Het publiek luistert aandachtig.

Online sprekers met hybride communicatie

Een online presentatie mag niet voelen als een Zoomgesprek. Via ons systeem hebben we volledige controle over de plaatsing van webcam en slides, zodat we een virtueel podium kunnen maken voor de spreker. We zorgen voor soepele hybride communicatie met de sprekers op locatie en het publiek.

Sprekerscherm met timer

Bij veel congressen is er een strak schema met meerdere sprekers per sessie en meerdere sessies per dag. Om ervoor te zorgen dat sprekers binnen hun toegewezen tijd blijven, wordt er een timer getoond aan de spreker. De eventcoördinator kan wijzigingen aanbrengen in de timer om het verloop van de conferentie te beïnvloeden.

Een spreker staat aan een spreekgestoelte, met een retourscherm voor hem. Op de vertrouwensmonitor zijn zijn notities zichtbaar, evenals een timer.Een spreker (Ellen Kugelberg, Chief Strategy Officer bij Einride) geeft een keynote op een bedrijfsevenement (Leuven Slush'D).
Een laptop die een livestream van een trainingssessie toont. De dia's en de spreker zijn beide zichtbaar in een picture-in-picture lay-out.Een screenshot van een opname van een conferentiesessie. De spreker en de dia's zijn naast elkaar zichtbaar in een zij-aan-zij lay-out.

Opnemen van sessies

Neem elke sessie van je conferentie op en verspreid de opnames achteraf. Een statische opstelling met één camera die zowel de spreker als de dia's toont is mogelijk, alsook een productie met meerdere camera's voor je plenaire sessies.

Accreditatie en deelnemersregistratie

We bieden de mogelijkheid om individuele deelnemers te traceren voor het verstrekken van accreditaties. Ontdek wie welke sessie bijwoonde, en hoelang. Interactieve pop-ups kunnen worden gebruikt om de aandacht te testen. We leveren een gedetailleerd verslag af.

Een screenshot van een Excel die de deelname en activiteit van deelnemers aan een webinar samenvat.
Een audiomixer in een conferentiezaal van een hotel. De gasten in de zaal luisteren naar een spreker.Een livestream-operator die camera's bij een conferentie monitort. Op zijn scherm zijn meerdere camera's zichtbaar. Er zijn bedieningselementen op zijn bureau.

Volledige audiovisuele ondersteuning

Naast mediabeheer, extra TV-schermen, en videostreaming of -opnames, bieden we ook audio-ondersteuning en extra AV-apparatuur aan.

Een antenne met een Sennheiser-logo, staat in een conferentiezaal van een hotel. Een presentator is vaag herkenbaar op de achtergrond.

KLANTEN // 

BUILDWISE CONFERENTIE

Als kenniscentrum wilde Buildwise opnames van alle presentaties beschikbaar maken aan hun klanten: grote bouwaannemers.

Broadkastr leverde

  • Volledige AV-ondersteuning: video, audio en verlichting
  • Opname per presentatie: dia en close-up van de spreker naast elkaar
  • Via het slide platform konden sprekers tijdens het congres nieuwe versies uploaden.
Een spreker staat aan een spreekgestoelte, met een retourscherm voor hem. Op het retourscherm zijn zijn notities zichtbaar, evenals een timer.Een livestream-operator die camera's, dia's en timers monitort tijdens een conferentie. De operator draagt een headset om te communiceren met het team.
Vijf panelleden voeren een discussie voor een publiek. Voor de panelleden is een retourscherm zichtbaar met de dia's en een timer.

KLANTEN // 

MEDVIA

Voor de Health Tech Investor Summit van MEDVIA bood Broadkastr volledige AV-ondersteuning en slidebeheer aan.

Broadkastr provided

  • 4 breakout-ruimtes, 1 plenaire ruimte
  • Automatische synchronisatie met slide-laptops
  • Volledige AV-ondersteuning: video, audio, verlichting
Een spreker in een breakout-room presenteert zijn startup. Het publiek luistert aandachtig.Achter de schermen met een operator die de media-uitzending en dia's van een plenaire sessie beheert. Op de schermen van de operator zijn alle beschikbare video-ingangen te zien, en een timer voor de spreker. Op de achtergrond is het podium zichtbaar.
Een livestream-operator die camera's bij een conferentie monitort. Op zijn scherm zijn meerdere camera's zichtbaar. Er zijn bedieningselementen op zijn bureau.

KLANTEN // 

IABS CONFERENCE

Voor het uitwisselen van kennis onder beleidsmakers na de COVID-periode, deed IABS een beroep op Broadkastr voor de technische realisatie van hun conferentie.

Broadkastr provided

  • Online sprekers met tweerichtingscommunicatie
  • Sprekerscherm met timer en notes
  • Volledige AV-ondersteuning: video, audio, licht
Een busje met Broadkastr-branding voor de ingang van een Park Inn hotel.Een offline deelnemer stelt een vraag aan een online spreker. De online spreker is zichtbaar op de projector.
Swipe for more client cases
Laten we jouw project bespreken!
Een profielfoto van Arthur, managing partner van Broadkastr, tegen een zwarte achtergrond.
👋 Hallo, ik ben Arthur, managing partner bij Broadkastr. Nog aan het rondkijken of al op zoek naar een vrijblijvende offerte? Je kan hieronder contact met me opnemen, ik voorzie je graag van meer informatie!
Thanks for your message! We'll be in touch shortly. 
Urgent request? Don't hesitate to call us!
Oops! Something went wrong while submitting the form. You can find our contact details at the bottom of this page. Thanks for your patience!
Partner van bedrijven en organisaties over heel België
Het logo van VRTHet logo van imec.xpandHet logo van EIT FoodHet logo van Sylvester.Het logo van Radio 2Het logo van TEDx KU LeuvenHet logo van flanders.bioHet logo van Leuven Slush'DHet logo van MEDVIAHet logo van KU Leuven