MULTICAM OPNAMES - STREAMING - CONFERENTIES - EVENEMENTEN
BEDRIJFS-
EVENEMENTEN

Technische ondersteuning voor bedrijfsevenementen

Broadkastr specialiseert zich in technologische oplossingen voor bedrijfsevenementen, met een focus op video-opnames, videodistributie (op locatie en online) en mediabeheer.

Dankzij onze schaalbare netwerkinfrastructuur kunnen we moeiteloos live beelden, aankondigingen en tijdstabellen verspreiden naar schermen op locatie. We werken samen met jouw audio-partner of die van de locatie, of we zetten ons eigen audio-team in.

Ons servicegebied omvat heel België (inclusief Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven en andere grote steden). Voor grotere projecten bedienen we ook buurlanden.

"Rockstars! Broadkastr verzorgde de volledige audiovisuele ondersteuning tijdens onze We Are Sales Conference. Dankzij hun flexibele en oplossingsgerichte aanpak konden we erop vertrouwen dat ze hun slogan waar zouden maken. Geweldige communicatie en coördinatie, ik beveel ze sterk aan - super professioneel!"

Dylan Mendes, CEO bij We Are Sales
Discuss your project

Beeldvergroting (IMAG)

Bij grote evenementen zorgt een vergroot livebeeld van de spreker ervoor dat ook het publiek achteraan in de zaal de spreker goed kan zien. Met IMAG (image magnification) tonen we een close-up van de spreker naast de relevante dia's of visuals.

Het hoofdpodium van Leuven Slush'D, met een spreker die zijn pitch geeft. Op de grote LED-wanden is een live close-up van de spreker zichtbaar.A presentator (Francesca Vanthielen) announcing the next speaker at and& connect, a corporate event.
Het hoofdpodium van Leuven Slush'D, met twee vertegenwoordigers die de volgende editie aankondigen. Op de grote LED-wanden is het getal 2024 zichtbaar. Achter de sprekers zijn vonken zichtbaar.Een operator die het zijpodium bij Leuven Slush'D beheert. Op zijn bureau staan meerdere bedieningspanelen. Drie computerschermen tonen hem de status van de opname, alle camerabeelden en de dia's.

Beheer van dia's, media en sprekertimers

De juiste slides en video's op de juiste moment. Dit bereiken we door een gedetailleerde planning te maken met onze klant.We voorzien ook timers voor sprekers en moderatoren. Onze speciaal ontwikkelde software maakt het verzamelen van presentatiedia's eenvoudig, zonder een overvloed aan e-mails.

(Inter)nationale online sprekers

Een online presentatie mag niet aanvoelen als een Zoom-gesprek. We hebben volledige controle over de binnenkomende webcambeelden en dia's. Dit betekent dat we spreker of dia's kunnen vergroten wanneer dat passend is, en ze op verschillende schermen kunnen tonen. Real-time communicatie in beide richtingen is ook mogelijk, perfect voor een Q&A of hybride panelgesprek.

Een conferentieganger luistert naar een online spreker. De webcam van de online spreker is zichtbaar op een tv-scherm op het podium.Een online spreker geeft een presentatie op een conferentie. Haar dia's zijn zichtbaar op de projector, haar webcam is zichtbaar op een tv op het scherm. Het publiek luistert aandachtig.
Een panel voert een discussie op een podium. Het podium is gedecoreerd met planten, gekleurde lichten en schermen.Een founder presenteert haar startup bij een startup pitchcompetitie. Er is een groot tv-scherm met haar dia's aan de zijkant van het podium.

Extra Schermen op locatie

Schermen kunnen media afspelen vanaf een lokale USB-stick of centraal worden aangestuurd. We kunnen een live videofeed van het podium naar deze schermen sturen, de dagplanning tonen, en sponsors visibiliteit geven. Onze netwerk infrastructuur maakt het toevoegen van schermen kostenefficiënt.

Livestreaming en Opname

Neem belangrijke presentaties en paneldiscussies op om later met je publiek te delen. Zet een livestream op om online deelnemers te bereiken en capaciteit te vergroten. Met onze bonding internet router gebruiken we redundante netwerk verbindingen als back-up voor het geval de lokale internetverbinding tekortschiet.

Een presentatrice (Francesca Vanthielen) kondigt de volgende spreker aan op and& connect, een zakelijk evenement.Een regisseur snijdt een live videofeed voor een zakelijk, high-end evenement. Op het scherm zijn alle camera's zichtbaar.
Het hoofdpodium van Leuven Slush'D, met een spreker die een pitch geeft. Op de grote LED-schermen is een live close-up van de spreker zichtbaar.

KLANTEN // 

LEUVEN SLUSH'D

Het grootste startupfestival van België koos Broadkastr als partner voor videoregistratie en het beheer van dia's.

Broadkastr leverde

  • Beeldvergroting (IMAG) voor het hoofdpodium
  • PTZ-registratie voor het zijpodium
  • Beheer van dia's en media voor beide podia
Een cameraman bedient een uitzendcamera en neemt live beelden op van een spreker bij een bedrijfsevenement.Een spreker staat op een podium tijdens een pitchwedstrijd voor startups. Het podium is verhoogd boven een beursvloer, met een sfeer die lijkt op die van een nachtclub.
Een camera achterin een grote auditorium neemt een shot van het podium. Lichtstralen van de projector zijn zichtbaar, die een afbeelding op een scherm projecteren.

KLANTEN // 

AND& CONNECT

Lifting Trailblazers. And& verzamelde toonaangevende ondernemers en investeerders voor hun innovatiefestival. Wij blikten de openingsshow in.

Broadkastr provided

  • Hoogwaardige videoregistratie
  • Levering van opnames van het gehele evenement, en elke afzonderlijke sectie
  • Integratie met het lokale audioteam
Een panel van vijf sprekers voert een discussie. De lichtstralen van gekleurde podiumlichten zijn zichtbaar, en er hangt een beetje rook boven het podium wat een speciaal effect geeft.Een presentatrice (Francesca Vanthielen) kondigt de volgende spreker aan op and& connect, een bedrijfsevenement.
Een overzicht van de locatie tijdens de We Are Sales conferentie.

KLANTEN // 

WE ARE SALES

Op We Are Sales komen ambitieuze salesleiders samen om te leren over de nieuwste beste praktijken, innovaties en trends in salesleiderschap en -management.

Broadkastr provided

  • Acht schermen op locatie met live beelden en planning
  • Volledige AV-ondersteuning, inclusief audio en video
  • Integratie met de AV-systemen van de locatie
Een overzicht van het podium op de We Are Sales Conference. Een vrouw presenteert haar slides.Een live beeld van een spreker wordt op TV getoond, terwijl de spreker op de achtergrond zichtbaar is.
Swipe for more client cases
Laten we jouw project bespreken!
Een profielfoto van Arthur, managing partner van Broadkastr, tegen een zwarte achtergrond.
👋 Hallo, ik ben Arthur, managing partner bij Broadkastr. Nog aan het rondkijken of al op zoek naar een vrijblijvende offerte? Je kan hieronder contact met me opnemen, ik voorzie je graag van meer informatie!
Thanks for your message! We'll be in touch shortly. 
Urgent request? Don't hesitate to call us!
Oops! Something went wrong while submitting the form. You can find our contact details at the bottom of this page. Thanks for your patience!
Partner van bedrijven en organisaties over heel België
Het logo van VRTHet logo van imec.xpandHet logo van EIT FoodHet logo van Sylvester.Het logo van Radio 2Het logo van TEDx KU LeuvenHet logo van flanders.bioHet logo van Leuven Slush'DHet logo van MEDVIAHet logo van KU Leuven