MULTICAM OPNAMES - STREAMING - CONFERENTIES - EVENEMENTEN
ONLINE WEBINARS

Webinars

Als mediabedrijf levert Broadkastr zowel het team als de benodigde infrastructuur om uw webinar vanuit elke plek op te nemen of te livestreamen. We zijn gespecialiseerd in het transformeren van uw kantoor of een unieke locatie tot een professionele webinarstudio.

Ons servicegebied omvat heel België (inclusief Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven en andere grote steden). Voor grotere projecten bedienen we ook buurlanden.

Een webinar bij jou op kantoor...

Met onze volledig mobiele uitrusting (inclusief camera's, regieapparatuur, audio en verlichting) kunnen we jouw kantoor omtoveren tot een webinarstudio. Een ideale manier om de tijd van je sprekers en team efficiënt te benutten, gezien de studie naar jullie toekomt.

... of op een unieke locatie

We kunnen een webinar faciliteren op evenementlocaties. Op zoek naar een unieke setting? Laat het ons weten, we hebben enkele opties voor je klaarliggen. Toch liever een webinar studio? Ook dan staan we voor je klaar met de juiste contacten. 

Bespreek jouw project
No strings attached

Elke locatie omtoveren tot een studio

Met onze mobiele studio passen we ons aan elke omgeving aan. De foto laat zien hoe we een watertoren omgebouwd hebben tot een webinarstudio. Een uitdaging gezien de beperkte plaats!

Een fragment van een webinar, waarin twee mensen een discussie voeren. Een scherm met een dia is zichtbaar op de achtergrond.Achter de schermen bij een webinar. Je kunt de audiomixer en een deel van een controle scherm op de voorgrond zien. Het decor is zichtbaar op de achtergrond.
Een screenshot van een Excel die de deelname en activiteit van deelnemers aan een webinar samenvat.

Statistieken, leadgeneratie en accreditatie

Verkrijg inzichten in het gedrag van je kijkers. Verzamel e-mailadressen om na de webinar met de kijker op te volgen. Maak accreditatie voor een trainingsprogramma mogelijk door de kijktijd van individuen bij te houden.

Interactie via polls, Q&A en andere tools

We kunnen polls, Q&A, chat, QR-codes, enz. integreren in het webinar, wat je in staat stelt in interactie te gaan met je publiek. Gebruik pop-ups om e-mailadressen te verzamelen, of laat kijkers de discussie sturen. Een scherm of tablet voor de moderator geeft een overzicht van binnenkomende vragen.

Een screenshot van een webinaropname, waar vier panelleden een discussie voeren rond een tafel. Op de achtergrond is een TV met een dia zichtbaar.Een screenshot van een livestream van een hybride evenement. Een Slido wordt getoond, waarmee zowel het offline als online publiek kan stemmen.
Een studio die klaar is voor een webinar. Camera's, studioverlichting en achtergrondschermen zijn zichtbaar. Drie designstoelen met verschillende kleuren staan klaar voor gebruik door de sprekers.Een screenshot van de beelden van een webinar. De gastheer en een spreker bespreken een onderwerp, zittend in design sofa's.

Opname voor webinar on-demand

Het vastleggen van een live webinar voor toekomstig gebruik of het opnemen van een webinar voor on-demand toegang zijn beide effectieve strategieën. Hoe dan ook, we zorgen ervoor dat u alle beeldmateriaal ontvangt.

Achter de schermen bij een webinar. Je kunt de audiomixer en een deel van een controle scherm op de voorgrond zien. Het decor is zichtbaar op de achtergrond.

KLANTEN // 

HYDROSCAN

Om gekwalificeerde leads te genereren voor hun softwareplatform, organiseerde Hydroscan een webinar over de impact van lekbeheer.

Broadkastr leverde

  • Webinarplatform met registratie
  • Pop-ups tijdens de sessie om interesse van een individu te peilen
  • Lijst met gekwalificeerde leads
Een fragment van een webinar, waarin twee mensen een discussie voeren. Een scherm met een dia is zichtbaar op de achtergrond.Een blik achter de schermen bij een operator die een webinar regisseert. Er staan meerdere bedieningspanelen voor hem, en op de schermen zijn alle camerahoeken te zien die in de productie gebruikt worden.
Een screenshot van de beelden van een webinar. De gastheer en een spreker bespreken een onderwerp, zittend in design sofa's.

KLANTEN // 

IMEC.XPAND

Voor een kwartaalupdate aan hun investeerders koos imec.xpand voor een webinar in een studio-omgeving.

Broadkastr provided

  • Livestream met 3 camera's
  • Verzorging van studio en alle logistieke aspecten
  • Real-time interactie met online deelnemers
Een screenshot van de beelden van een webinar. De gastheer en een spreker bespreken een onderwerp, zittend in design sofa's.Een studio die klaar is voor een webinar. Camera's, studioverlichting en achtergrondschermen zijn zichtbaar. Drie designstoelen met verschillende kleuren staan klaar voor gebruik door de sprekers.
Arthur die een trainingsvideo filmt voor Broadkastr Academy. Hij zit aan een keukentafel, met camera's en studioverlichting voor hem.

KLANTEN // 

BROADKASTR ACADEMY

We zetten webinars ook intern in! We gebruiken vooraf opgenomen webinars op ons interne e-learningplatform, waar we kennis delen met onze crew.

Broadkastr provided

  • Kantoorruimte omvormen tot webinarstudio
  • Het opdelen van de webinar in vijf educatieve modules
  • Kwalitatieve audio en studiolampen
Arthur die een trainingsvideo filmt voor Broadkastr Academy. Hij zit aan een keukentafel, er is een TV met dia's op de achtergrond.Arthur die een trainingsvideo filmt voor Broadkastr Academy, dit keer vanuit een close-up hoek. Hij zit aan een keukentafel, er is een TV met dia's op de achtergrond.
Swipe for more client cases

Download our Brochure

Get an overview of our past projects and their pricing.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Laten we jouw project bespreken!
Een profielfoto van Arthur, managing partner van Broadkastr, tegen een zwarte achtergrond.
👋 Hallo, ik ben Arthur, managing partner bij Broadkastr. Nog aan het rondkijken of al op zoek naar een vrijblijvende offerte? Je kan hieronder contact met me opnemen, ik voorzie je graag van meer informatie!
Thanks for your message! We'll be in touch shortly. 
Urgent request? Don't hesitate to call us!
Oops! Something went wrong while submitting the form. You can find our contact details at the bottom of this page. Thanks for your patience!
Partner van bedrijven en organisaties over heel België
Het logo van VRTHet logo van imec.xpandHet logo van EIT FoodHet logo van Sylvester.Het logo van Radio 2Het logo van TEDx KU LeuvenHet logo van flanders.bioHet logo van Leuven Slush'DHet logo van MEDVIAHet logo van KU Leuven